Ochrana osobních údajů

Provozovatel webu www.astrologiepetranel.cz (dále jen „Provozovatel“) se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Návštěvník webu www.astrologiepetranel.cz (dále jen „Návštěvník“) vyplněním registračního formuláře k přihlášení odběru zpravodaje nebo uskutečněním objednávky v eshopu nebo použitím kontaktního formuláře na webu www.astrologiepetranel.cz  dobrovolně poskytuje své osobní údaje na dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Návštěvník, který poskytl své osobní informace může svůj souhlas kdykoliv písemně odvolat zasláním žádosti na adresu info@astrologiepetranel.cz.

Veškeré poskytnuté osobní údaje nebudou bez výslovného souhlasu předány třetím osobám, s výjimkou případů stanovených v zákoně číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.


Cookies
Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se pravděpodobně negativně promítne na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

– služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.

– sociální pluginy:

  • plugin sociální sítě Facebook, který provozuje společnost Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. – https://www.facebook.com/about/privacy
  • plugin sociální sítě Google+, kterou provozuje Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. – http://www.google.com/policies/privacy
  • plugin sociální sítě Twitter, kterou provozuje společnost Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. – https://twitter.com/privacy
  • plugin sociální sítě LinkedIn, který provozuje společnost LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA – http://linkedin.com/legal/privacy-policy

Pokud je návštěvník v době návštěvy tohoto webu přihlášen ke svému účtu u některého z výše uvedených poskytovatelů služeb sociálních sítí, dojde k propojení informací o uskutečněné návštěvě s návštěvníkovým účtem na příslušné sociální síti. Návštěvník může zamezit propojení informací o svých aktivitách na tomto webu se svým účtem u poskytovatele služeb sociální sítě v případě, že se před návštěvou tohoto webu odhlásí ze svého uživatelského účtu na sociální síti. Bližší informace o shromažďovaných informací jsou uvedeny na stránkách jednotlivých poskytovatelů služeb sociálních sítí.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Provozovatel  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně www.astrologiepetranel.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: Petra Nel Smolová
IČ: 61759082
adresa pro doručování: Koterovská 664/40, 326 00, Plzeň – Východní Předměstí
adresa elektronické pošty: info@astrologiepetranel.cz

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter